För någon annan är det kroniskainflammationer som är orsaken – då hjälper en generell inflammationsdämpande kost (som är utgångspunkteni boken ”Sju stegtill ett friskare jag utangluten, mjölk och socker”)
Jag lägger mina kakor i en stor glasburk som ställs på köksbordet föratt se lite snygg ut. Degrullen går bra attförvarai frysen föratt sedan ta fram och grädda vid behov
Frys in tårtbotten direkt efter att den är bakad och har svalnat. Tårtan fyller jag två dagar innan den ska ätas, då hinner tårtbotten safta tillsigordentligt
Nedan använder jag marsipan men det går givetvislika bra med sugarpaste. Tryck lite med en legobit på de små bitarna så att legologgan överförstillmarsipanen
Jag använde matberedaren tillatt hyvla, riva och skära allt som torkades förutom äpple då jag använde en sån där billig manuell sak som skivar äpplena i snygga skivor eftersom de är för stora för matberedaren
I början när degen blandas kan den se utlite som en smuldeg som att det är förlite vätska i den. Kavla ut degen ordentligt både innan du lägger i smöret och efter att smöret är i
Veiner (Det går att måla ådrorna för hand med ett spetsigt verktyg). Det finns tusentals sätt att göra blommor på så det lär bli en hel del beskrivningar här framöver
Han stod och torkade så fint på min köksbänk och förgyllde den tid jag spenderade i köket att jag har funderat på att göra en likadan som får pryda mitt kök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.