Saftiga köttfärsbiffar med mycket smak hör så bra ihop medtzatzikioch rostade rotfrukter. Potatis och stek lök med skysås eller som skivat pålägg på smörgås
Tzatziki är för övrigt något som är väldigt underskattat, för tar du bort momentet att yoghurten skall stå och rinna av i typ hundra år och istället ersätter den med kvarg så går det liksom väldigt fort
Servera dina hönsfärsbiffar med rostade rotfrukter, tzatzikioch sköljd och strimlad sallad. Lägg på en plåt och ringla på rikligt med olja och blanda om
Blanda rotfrukternamed bulgur och servera tillsammans med biffar ochtzatziki. Lägg över biffarna på plåten medrotfrukternaoch låt dem bli klara i ugnen
Servera färsspettenmed couscoussalladen och yoghurtdressingen. Smaka av med salt. Skala och riv vitlök och finhacka persilja (finhacka även persilja till dressingen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.