Potatis och stek lök med skysås eller som skivat påläggpå smörgås. Saftiga köttfärsbiffarmed mycket smak hör så bra ihop medtzatzikioch rostade rotfrukter
Sista minuten, lägg på en skiva ost och sätt på ett lock så smälter den fint* Häll på creme fraiche i rotfrukterna* Lägg upp med blandad sallad i olika färger /Husmor Jag undviker skorpmjöl i färsen, tycker inte det blir bra
Speciellt grillade men det går lika bra med marinerade ochugnsbakade. Revbenssjäll. Love it. Sådana middagar som mer eller mindre sköter sig själva uppskattas här hemma, då det är jag som alltid fixar allt
Blanda runt och krydda med salt och peppar. Vik varje filé på mitten och lägg ovanpårotfrukterna. Sedan dess har det blivit desto fler firrar på tallriken
Stek i smör och olivolja så de får färg på alla sidor. Efter alla bakorgier Najni ägnat sig åt på senaste tiden, har det nu återigen blivit dags för ett hederligt gammalt middagsrecept
Blanda potatisarna med olja, salt och peppar. Servera kycklingen med fetaostkrämen en sallad. Blanda citronskal, chili explosion, olja, hackad vitlök, peppar och soja i en stor fryspåse
Lika krispigt som vädret varit är denna färggranna tallrik med ugnsbakad torskrygg, toppad med räkor och en syrlig myntamajonnäs som går så bra ihop med mango och granatäpplekärnor
Gör så här Sätt ugnen på 125 grader Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem runt om i smör Lägg dem i en ugnssäker form och stek färdigt i mitten av ugnen till 65° innertemperatur, ca 30 min Skala och skär palsternackor och morötter i mindre bitar Koka dem mjuka i lättsaltat vatten Häll av vattnet och blanda ner gräslök, olivolja och citronskal Smaka av med salt och peppar Dela champinjonerna i mindre bitar Skala och hacka löken Stek svamp och lök i smör i en stekpanna Blanda ner curryn och låt den fräsa med ett par minuter Tillsätt buljongtärning, vatten och crème fraiche Koka ihop till en simmig sås, ca 5 min Servera kycklingen medrotfrukteroch sås 125 grader Salta
Skär rotfrukterna i bitar och lägg dem i en långpanna med bakplåtspapper med rödbetorna för sig. Häll över smör- &rapsolja blandat med vitlök, salt, peppar och rosmarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.