Hacka löken och fräs den i en stekpanna med smör. Tillsätt färsen och stek den smulig. Tillsätt tomater, tomatpuré, worcestershiresås och strimlade, soltorkade tomater
1. Sätt ugnen på 200 grader. Skala och finhacka löken. Bryn färs och lök i rapsoljan i en gryta. 2. Smula sönder brödet och blanda med vattnet, Häll ner blandningen i grytan
Du kan även använda Mango Chutney som smaksättare i en sås exempelvis till kycklingfilé eller till den indiska färsgratängen som finns med på veckans matsedel
bellabella. Detta recept postades 2013-12-06. Se alla recept av denna författare. Ingredienser. • Färdig potatisgratäng på påse • 200-300 gram färs • 1 lök, + ev en vitklöksklyfta • Salt och peppar till färsen • Toppa gratängen med ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.