Fruktsalladmedexotisk grädde och rostadkokos. Exotisk grädde. Vädret just nu lockar mer till att äta något varmt till fika, men när solen skiner och det är varm och gott är en fruktsallad alltid rätt
Slå på kryddlagen och låt fruktsalladen marinera i ett par timmar före servering. Koka upp vatten och socker med vanilj, kanel och stjärnanis i en kastrull
4 800 g blandad frukt och bär, t ex persika, ananas, jordgubbar, päron och kiwi 1 - 2 msk riven kokos eller kokosflakes 100 g riven vit choklad 2 dl crème fraiche 1 - 2 krm vaniljpulver (eller efter smak) 1 dl finhackade sötsalta mandlar Lägg till i inköpslistan
Julens ischoklad medkokosolja. Fruktsalladmedrostad mathavre och proteinkrämFruktsallad är en riktigt fräsch vitamininjektion som passar bra som mellanmål eller efter träningen
I samband med att jag slog ut min framtand behövde jag byta till en lite mer skonsam kost och då kunde jag inte äta den hemmagjorda müsli som jag annars brukar äta till frukost, därför testade jag en morgon att göra en fruktsalladmed keso, kokos och kanel och den blev så pass god att jag har fortsatt äta den till frukost ända sedan dess
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.