Låt svalna och förvara i en burk med lock. Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ
Rostad pumpasoppa medkokos. Stäng av värmen och mixa slät med en stavmixer eller blender. Tror det kan vara mitt tredje recept här på pumpasoppa, men det är ju så gott och passar så väl i höstmörkret
½ dl olja med neutral smak. Blanda alla torra ingredienser och häll ut i en smord långpanna. br />Man behöver inte följa receptet exakt utan kan gärna byta ut några av ingredienserna till sina egna favoriter, men det är bra att hålla sig till ungefär sammanlagd mängd av torra resp blöta ingredienser för att müslin ska få rätt konsistens
Hacka chokladen och blanda tillsammans med den rostademüslin, tranbäroch russin. För att få lite sötma i blandningen tillsatte jag torkade tranbär, russin och hackad mörk choklad
Hacka chokladen och blanda tillsammans med den rostademüslin, tranbäroch russin. För att få lite sötma i blandningen tillsatte jag torkade tranbär, russin och hackad mörk choklad
Kärna ur dadlarna och lägg i matberedaren och mixa med lite dadelvatten. Här kommer receptet på müslin som jag äter till frukost för tillfället och den är nötfri
Kärna ur dadlarna och lägg i matberedaren och mixa med lite dadelvatten. Här kommer receptet på müslin som jag äter till frukost för tillfället och den är nötfri
Häll ut på ett bakplåtspapper och låt kallna. Blanda medtranbär. Ringla över honung och låt det puttra ihop i 1-2 min. GI-inspirerat recept (medel) 100 g pekannötter. 100 g torkade tranbär
När müslin svalnat tillsätt linfrö och bär. Blanda allt utom linfrö och bär på en plåt. Häll den färdiga müslin i en burk och låt den stå framme på köksbänken,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.