Låt svalna och förvara i en burk med lock. Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ
Rostad pumpasoppa medkokos. Stäng av värmen och mixa slät med en stavmixer eller blender. Tror det kan vara mitt tredje recept här på pumpasoppa, men det är ju så gott och passar så väl i höstmörkret
När vi övernattade en natt på Vox-hotell i Jönköping på vår road trip blev jag inspirerad vid frukostbuffén att koka min egna äppelmarmelad och rosta frön ochkokos att toppa yoghurten med
Låt svalna och bryt isär kakorna. Tryck ihop massan till en fyrkantig kaka, ca 20 x 30 cm, på en plåt med bakplåtspapper. Skär kakan i bitar ca 5 x 5 cm och grädda mitt i ugnen 15 min. 5 cm och grädda mitt i ugnen. 15 min Låt svalna och bryt isär kakorna
Varvade med smält choklad ochrostadkokosoch sådär riktigt spröda men med en seg och härlig kärna. Rosta sedan kokosen på medelhög värme i en torr stekpanna
Det är ändå något speciellt med stora, lite sega cookies. Den här varianten fick smak av kokos, tranbäroch valnötter, men egentligen kan man smaksätta hur man vill
Rostadekokoschips (att garnera med). Att blanda i lök och vitlök tillsamman med hing är inget man gör i denna matlagningstradition utan det är något jag tillfört själv, för att jag tycker att den här soppan vinner på det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.