Iallafall betydligt bättre än de formfranskor och baguetter som man kan köpa här i Seoul. Då har jag gjort mitt första försök att baka surdegsbröd i stekpanna
Herr Backa kämpar på med verandamålningen, skrapar och har bytt några brädor. Idag är det iallafall grundmålat och imorgon blir det semester och landskamp på råsunda
Jag bakade efter detta recept som grund. Jag prövar mig fram med lite olika recept för att kunna baka glutenfritt så att även min sambo kan få lite gott till kaffet
Bakningen tillsammans med träningen är ett sätt att komma ifrån verkligheten ett tag. Man måste visserligen vara tålmodig, men det är väl värt sin väntan
Nu blev det ingen semifinalplats för mig, men det blev ett lite extra lyxigt gösrecept, med inspration från skogen och sjön vid stugan, som kan passa till en god helgmiddag
Men jag tog ett djupt andetag, förberedda allt väldigt noga, åt en chokladbit och satte igång. (jag gjorde ett halvt recept och det blev ganska mycket ändå)
I morgon ska jag pröva på ett annat sätt. FÖRSTA FÖRSÖKET, ett stort bröd. Strö ordentligt med mjöl på ett bord och skrapa försiktigt ut degen på bordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.