Ett härligt, gott och nyttigt sätt att startadagen på. Teff är ett fantastiskt glutenfritt alternativ för oss som är glutenintolerantaoch inte kan äta "vanligt" mjöl
Jag fick ju en fantastisk Creusette av min sambo i födelsedagspresentoch jag vet att jag och min fina franska gryta kommer att ha många roliga upplevelser i höst
Salt Fint. Låt spenaten tina i ett durkslag. Lös jästen i ljummet vattenoch blanda i olja och salt. Lämna en orörd degkant överst där degen ska fästa så att rullen håller ihop
Det här var enenkeloch smidig, het kikärtsgryta som blev klar i ett nafs. Det var tur det, för hela den angivna mängden hot sauce skulle nog ha bedövat mina smaklökar (jag gillar stark mat men jag gillar inte om när den är så starkt så att hettan tar bort alla andra smaker)
Innan dess startade jag min dag med en god och välgörande hallongröt till frukost. Låt koka upp, rör om och låt småputtra sedan på låg värme i ett par minuter
Det hade inte nödvändigtvis behövt vara ett problem att äta ensidigtoch återkommande om jag hade känt att jag mådde bra av att äta på detta vis, men det gör jag inte
Vi valde att skicka iväg den absolut sämsta kniven i vårt knivställ för att sätta det hela på prov, sen har vi använt denettbra tag nu för att se hur den håller sej
Fortsätt att varva spaghettioch skinkröra, avsluta med ett lager spaghetti. Där finns en hel massa bra idéer och till och med ett par recept att inspireras av
Det hade inte nödvändigtvis behövt vara ett problem att äta ensidigtoch återkommande om jag hade känt att jag mådde bra av att äta på detta vis, men det gör jag inte
Blanda vattenoch olja och stänk detta över blandningen i bunken. Jag är dentypen som måste äta frukost annars blir jag på ett helt förskräckligt dåligt humör
Kursen har varit bra för att vi har varit flera som kämpat med kilona, vissa fler och andra färre. Jag tycker inte att det ska vara några riktlinjer på hur mycket vi ska väga det viktiga är att man själv trivs och mår bra
Som nummer två den här frukostveckan delar jag med mig på en smoothie på kvarg, frysta bär, några droppar ekologisk honung ochen äggröra med solrosskott på ett gott och grovt bröd
Kanske är det därför som den här gröten smakar lite extra bra i min mun, den bär liksom med sig mer. Det här är min mormor och morfar i ett nötskal och därmed min barndom också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.