1Lemon curd- och hallongrädde4 dl vispgrädde 100 g lemon curd 60 g hallonsylt 50 g färska hallon. 1Garnering250 g färska bär (t ex blåbär och hallon) färsk citronmeliss ätbara blommor (t ex penséer och ringblommor)
Till söndagsmiddag gjorde jag lammhamburgare och dessa goda potatisar som tillbehör. Skrubba önskad mängd färskpotatis ren och dela potatisarna i klyftor
Tänd grillen för bra glöd och sätt på vatten till gnocchin. Blanda vatten, tomatpuré, honung och vinäger tillsammans med salt, svartpeppar samt rosmarinen
Skala lök och vitlök. Skiva potatisen tunt, dela och skiva löken, skiva och strimla vitlöken. Hetta upp olja i en stekpanna och låt löken mjukna ett par minuter på medelstark värme utan att ta färg
Mör, saftig och smakrik lammbringa från Ervalla Lamm. Fylld med rosmarin, salvia och vitlök. nu På grund av att det sitter mycket fett (smakbärare) på lammtunnbrinngan så kommer den att smaka mycket och vara mör och saftig när den är klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.