Jag föreslår stekt kycklingfilé medtagliatelleoch en röra på färska tomateroch svarta oliver. Se då till att tagliatellen inte innehåller ägg, och att du steker filéerna ochtomaterna i vegetabilisk olja
Salta och peppra, och lägg en extra klick majonnäs på och dekorera med någon god färsk ört. Här lite nyttigare med low carb-bröd istället för "vanligt" bröd
Köttet är platt fyllningen påbörjad med skinka, mozzarella och (tyvärr) torkad basilika. Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå
En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja och soltorkade tomater. Är så enormt tacksam att jag är uppväxt med riktig husmanskost och mat lagad från grunden, kanske hade det inte funnits nån ”Kryddburken” om det inte vore för farmor, mamma, pappa, tant Greta och alla kulinariska middagar som vi ofta åt utomhus när jag var liten, och då menar jag inte snabbmat i korvkiosken eller Mc Donalds… (Mc Donalds fanns dessutom inte i Norrland när jag var liten
Och det blev inte mindre gott av att det möra köttet, och den gräddiga rödvinssåsenmedtomater, serverades med ett luftigt potatismos, smaksatt med parmesanost, och vars potatisar kokat tillsammans med vitlöksklyftor
Smaka av med salt och peppar. Servera med valfri pasta. Idag fick det som fanns i kylen stå till tjänst och det resulterade i en god och krämig pastasås som är färdig i ett kick
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.