Ernsts marinerade och wokade kräftor med tre olika dippsåser
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kräftmarinad60 kokta kräftor (utan spad) 8 klyftor vitlök 3 färska röda chilifrukt 4 limefrukter 1 dl rapsolja flingsalt
  • 1 Såsbas10 ägg 6 dl rapsolja 1 dl olivolja 3 msk vit balsamvinäger flingsalt peppar, från kvarn
  • 1 Saffranssåssåsbas (se ovan) 2 förp saffran
  • 1 Vitlöks- och citronsåssåsbas (se ovan) 3 klyftor vitlök 2 tsk vit balsamvinäger 1 citron
  • 1 Ajva- och basilikasåssåsbas (se ovan) 1,5 msk ajvar relish 1 knippe basilika

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.