Det här var första gången jag lagade potatispizza, och varianten är helt min egen. Blanda med tunna skivor rödlök och hackade örter( timjan, rosmarin, oregano
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
4 4 port pasta (gärna tagliatelle) 3 vitlöksklyftor 250 g körsbärstomater 1 msk olivolja 400 g bladspenat 380 g stora vita bönor 150 g fetaost 1/2 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Jag har testat de här små knytena tidigare, de är fyllda medspenat, lök ochfetaost men nytt för den här gången är att jag stoppade i färsk mynta också - ett bra drag visade det sig, det blev riktigt gott
Krydda med salt och peppar. Fräs spenaten i smöret. Blanda grädde och ägg i en skål. Smula över fetaosten. Servera med en god sallad och exempelvis en bönröra på stora vita bönor
Krydda med salt, peppar och ev lite muskot. Stuvad spenat, panerad fisk och ägg. )Jag gick inte efter något recept utan jag testa mig fram men nedan har ni ett recept på stuvad spenat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.