grönsaker, rostade Köp receptet. Ingredienser 1 kg fransyska 1 msk Mat & Bak smör 1 dl vatten 1 st gul lök(ar) 1 st morot 1 bit(ar) selleri 0,25 kruka(or) färsk timjan , några kvistar räcker, som dekorering 0 st salt 0 st svartpeppar Sås 0 steksky , från steken 2 msk kalvfond , konc 1 dl vispgrädde 2,5 msk vetemjöl 0 st salt 0 st peppar Till servering 0 st potatis(ar) , kokt, pressad 0 rotsaker , el
EntrecôteCafédeParis är ett recept som kommer från en restaurang i Génève med namnet CafédeParis som hade som affärsidé att servera just denna rätt, och endast den
Så hittade jag en bit entrecôtemed kort datum på affären härom sistens så då beslutade jag mig för att återuppleva just EntrecôteCafédeParis och köpte med mig också en burk mango chutney
Det är även gott medpommes frites eller klyftpotatis och sallad till. Servera entrecôten toppad medCafédeParis och varma haricots verts toppademed flingsalt
Det är även gott medpommes frites eller klyftpotatis och sallad till. Servera entrecôten toppad medCafédeParis och varma haricots verts toppademed flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.