Gnid in revbensspjällen med marinaden. Lägg i en stor påse eller skål täckt med plastfolie. Låt stå gärna stå att marinera över natten eller några timmar i kylen
Sätt ugnen på 225 grader. Tina spenaten och krama eller pressa (i sil) ur vätskan. Bred ut spenaten i en lätt smord, ugnssäker form (där även kassler och tomater ryms)
Risotto. Skala, dela och finhacka löken. Skala och finhacka vitlöken. Mät upp buljongen i en kanna. Använder du vatten och buljongtärning så löser du upp buljongen i varmt vatten
Hejsan hoppsan. Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept med kassler som är så vansinnigt gott. Jag är på språng till jobbet så denna form har jag precis tagit ur ugnen och den får övriga familjen njuta av senare ikväll
I lördags fick Leif experthjälp när han lagade go'middag till oss. Ida var så duktig och hjälpte till att fylla schnitzlarna med skinka och ost, efter att Leif hade bankat ut dem
Schnitzel är lite av Eriks paradrätt, det blir alltid perfekt när han gör det. Schnitzeln blir saftig och god och med tillbehören smakar det fantastiskt
Tid ca 20 minIngredienser. ca 200 gr kalvinnanlår/perscitronkaprispotatisDubbelpanering. mjöläggströbrödOm du hittar kalvinnanlår på bit, så skär dina egna bitar och banka ut dem ordentligt