Ibland är det så ända in i bänken gott med en sån där "riktig" söndagsmiddag, ni vet när man fyller matbordet och tallriken till bredden med alla möjliga goda tillbehör, slevar upp brunsås och äter tills man nästan spricker
EntrecôteCafédeParis är ett recept som kommer från en restaurang i Génève med namnet CafédeParis som hade som affärsidé att servera just denna rätt, och endast den
Till sådana konstiga människor som inte tycker om fisk lagade jag tidigare ofta EntrecôteCafédeParis, men jag tror inte att jag gjort det sedan jag bodde i Umeå,
Servera entrecôten toppad med CafédeParis och varma haricots verts toppade med flingsalt. Det är även gott med pommes frites eller klyftpotatis och sallad till
Entrecôte med CafédeParis-smör från Grillmat LCHF. Kryddblandningen använde jag också till att smaksätta gräddsås, då blir det förstås en CafédeParis-sås
Vilket höjdar kryddsmör jag gjorde i helgen. Vilket härligt vår väder vi fått. Följ mig gärna på Instagram @millashalsoblogg och Twitter @millafunderar stekt
CafédeParis smörEtt klassiskt och lyxigt kryddsmör med många ingredienser. Originalreceptet är hemligt och det här satte jag och en vän ihop genom att studera ett otal andra recept
Blanda samman det rumsvarma smöret med purén. Vanligt är att man formar smöret inslaget i gladpack till en rulle till diametern av en femkrona (ungefär), fryser den och skär skivor av det när det behövs
Slå på cafédeparis såsen, vitlöksosten, pressad vitlök och kryddorna. Bryn dem på båda sidorna. Är såsen för salt/tjock späd med lite grädde eller om det behövs mer salt tillsätt mer aromat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.