Salt & Svartpeppar. Lägg en klick spenat & fetaoströra i mitten av varje och nyp ihop de 4 ändarna/snibbarna samlade i mitten. 1 ägg Salt & Svartpeppar
13-4 st väl mogna bananer. 1Skala och mosa bananerna ordentligt med en gaffel. (Det kan vara bra att inte mosa mer än 2 bananer åt gången så man ser att det blir ordentligt gjort. 1Tillsätt bananmos, smält smör, vetemjöl och mjölk och rör allt till en jämn smet
Botten. Sätt ugn på 175 grader. Smält smöret i en bunke eller kastrull. Krossa Digestivekexen i en påse eller bunke och tillsätt till smöret samt till en grynig blandning
Hej lördag. Här chillar vi i soffan, framför premiären av "Så mycket bättre". Mot fönstret smattrar regnet och man är rätt nöjd med att inte ha något särskilt bokat denna afton
Jag hade totalt glömt bort hur gott det är med Crêpes. Jag åt en vegetarisk buffé för någon dag sedan och där fanns goda vegetariska crêpes som var grymt goda
Fina smaker med örter, olivolja, selleri och blandade rotsaker. Det blir en fullvärdig och mättande vegansk måltid med röda linser i soppan och serverad tillsammans med något gott bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.