Det går bra med vad som helst helt enkelt. Gör man skålarna på runda tunnbröd så blir det perfekt formade skålar och de blir mindre till storleken än mina här under och är därmed perfekta att servera en förrätt i
Blanda räkorna, lite cayennepeppar och dillen med räkstuvningen och fyll tarteletterna med röran. Sätt in dem i ugnen på 200 grader tills de är genomvarma och fått lite färg
Denna enkla och goda förrätt gjorde jag till farsdag och bjöd pappa på. Ikväll ska vi ha lite julfirande med Lars mormor och hans syskon, äta smörgåstårta och ha julklappsleken
Men den är löjligt enkel, så det är nästan pinsamt att berätta… men här har ni den. Jag brukar ta fram en skål med oliver och kanske denna goda fetaostdip
När det kommer till huvudrätt och förrätt så har det blivit både nya rätter och smaker men också gamla väl beprövade godheter medans jag på efterrättsfronten har gjort endast desserter jag aldrig tidigare provat på
Florens och gjort lite andra utflykter från vingården men den var helt underbar med sin omgivning och de aktiviteter som fanns så vi stannade helt enkelt kvar och bara njöt…
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.