I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Förrätten serverad på en sked. Ju enklare desto bättre säger jag. Lite löjrom med klassiska tillbehör som crème fraîche och rödlök serverat på en matsked med lite pressad citron över
Florens och gjort lite andra utflykter från vingården men den var helt underbar med sin omgivning och de aktiviteter som fanns så vi stannade helt enkelt kvar och bara njöt…
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Jag gillar som ni kanske förstått mat som är enkel och går fort att laga. Visst kan det vara kul att ibland laga något mer komplicerat men för det mesta gillar jag enkel mat
På lördagen lagade jag finmiddag på Lilltäppan. Efter den sega förkylningen jag och maken släpat med så bestämde jag mig för att göra ett avstamp och bestämma att nu har vi segat länge nog
2013 drog igång med ett nyårslöfte om att laga fisk här hemma. Det har gått, hrm, sådär. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.