En av de enklasteförrätter vi fixat till och dessutom så variationsrik. Det har hitintills visat sej vara ett alldeles utmärkt beslut och redan nu tänkte vi bjuda er på vår förrätt som vi blev väldigt nöjda med
När det kommer till huvudrätt och förrätt så har det blivit både nya rätter och smaker men också gamla väl beprövade godheter medans jag på efterrättsfronten har gjort endast desserter jag aldrig tidigare provat på
Jag gjorde en liten kylskåpsrensning i söndags och gjorde denna enkla men riktigt goda förrätt. Ruccolasallad med mozzarellaost och pestoDet som fanns hemma var1/4 påse ruccolasallad1 förpackning av mozzarellaost2 soltorkade tomater2 msk pinjenötterPesto1/4 påse ruccolasallad1/2 kruka basilika3 msk pinjenötter1 vitlöksklyfta1/2 dl olivolja1/2 dl rapsoljaSalt och peppar2 dl riven parmesanostBörja med att göra peston
Förrätten serverad på en sked. Två stycken blir en lagom förrätt. Ju enklare desto bättre säger jag. Lite löjrom med klassiska tillbehör som crème fraîche och rödlök serverat på en matsked med lite pressad citron över
Vi började vår första kväll med vinprovning och rundvandring för att avsluta med en italiensk femrättersmeny varav förrätten var en tomaträtt m ricotta och pesto som vi fick receptet på
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Jag gillar som ni kanske förstått mat som är enkel och går fort att laga. Visst kan det vara kul att ibland laga något mer komplicerat men för det mesta gillar jag enkel mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.