Idag tänkte jag presentera några tips på bloggar som jag följer och gillar. Jag tänkte att jag inte följer speciellt många bloggar, men när jag gick igenom min lista i Bloglovin’ visade det sig att det visst var en hel del
Här har det varit litet mer vardagsdramatik än både vanligt och önskat. Sigrid stackarn passade på att slå ut en framtand under sin konvalescenstid från den segdragna magsjukan
Som jag skrev om igår, bordet var dukat i sprakande höstfärger med servetter i samma nyanser. Anledningen till att vi åt krabba kan vi tacka Arvid för, han har pratat om krabba ända sedan i kräftskivan i somras - att han skulle tycka att det vore spännande att äta krabba
Idag bjöd jag över min kära mor på middag och efter att jag gått en långpromenad med Dexter, handlat och städat (måste ju se lite snyggt ut när mamma kommer) var jag vrålhungrig och kunde inte riktigt vänta till middagen
Murkel- och kantarellsoppa200 g konserverade kantareller, finskurna100 g konserverade toppmurklor, förvällda och klara, finskurna2 st skalad vitlöksklyftor2 skalade och finskurna schalottenlökar3 msk rapsolja2 msk smör1,5 l kycklingbuljong3 dl vitt matlagningsvin1 dl sherry, torr6 stora potatisar, skalade och tärnade2 dl grädde, uppvispadsalt och vitpepparFräs svamp och lök i smör och rapsolja utan att ta färg
Måndag, ny vecka och nya möjligheter. eller. Har varit på möte på försäkringskassan i hopp om att få lite klarhet i vad jag ska till att börja göra nu när min sjukskrivning går ut
Sätt ugnen på 225 gr. Koka riset i lättsaltat vatten enligt beskrivning på rispaketet. Skär kasslern i tärningar eller stavar och bryn den i 4 tsk flytande margarin eller olja
På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Det har ju blivit många bakverk på bloggen den senaste tiden, jag har hur mycket som helst som jag vill fylla på här i receptarkivet och idag tyckte jag att det var dags för en maträtt
Det fantastiska brödet har ni hört talas om det. Receptet på brödet finns sedan tidigare här på bloggen och det är verkligen en stor favorit bland alla brödrecept tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.