Smaka tillsistavmedvin, salt och nymalen svartpeppar. Den här annars så traditionellacannelonirättenmed spenat ochriccota spetsas tillmed en svampsås ochblir något extra
I dag valde jag att koka päronen i sockerlag medingefäraochcitron. Låt päronen koka tills de är genomkokta men inte jättemjuka, då blir det bara päronmos av allt
avmedlitemaizena eller koka ner såsen ytterligare. Bryn filéni smöret, lägg upp i en ugnssäker form, låt svalna och ställ sedan ini kylen med plast överdraget
Red ev avmed majsstärkelse utrört ilite vatten. Låt kanelstång ochingefära koka med mot slutet. Placera potatiseni en ugnssäker form med skårorna uppåt
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. ö. r. e. n. t. d. s. a. f. c. k. j. g
tillsammansmed. BosseBigBoy. tis, 2013-09-24 13. 60min. Finputsa en lagom stor oxfilèochgnidin den med nypressad färsk vitlök samt den halva citronenKrydda den med salt, svartpeppar, citronpepparochpersiljaBrynoxfilèni en gjutjärnspannaTa upp oxfilènStekrikligtmed färska, eller ca 2 burkar kantareller tillsammansmed 1/2 paket baconSkiva 2 stora gula lökar och bryn dessa gyllenbrunaSkiva sedan 2 stora tomaterGör en bädd av löken, tomaterna och de stekta kantarellerna samt wookgrönsakerna och placera sedan filèn överst på bädden i stekpannanStek klart i ugnen till önskad temperaturGör eget potatismosochspritsa det runt oxfilèn när den nästan är färdigPlacera allt i ugnen på ganska hög värme tills moset får en gyllenbrun ton o topparnaServera Kockens utsökt goda kylda bearnèsås tillNjut
Vitt bröd med en klickfärdigköptisahavsröra, två skivoravocadooch några av benen från krabban. Som jag skrev om igår, bordet var dukat i sprakande höstfärger med servetter i samma nyanser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.