Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammansmed en sistatinadkycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
salt & svartpeppar. Het kycklinggrytamedchorizo. När kycklingen fått färg så tillsätts slantad chorizokorv, hälten av tomaterna (i halvor) och sambal oelek
När kycklingen börjar bli genomstekt, tillsätt currypastan och låt den fräsa medi nån minut. Är två burkar, den ena med röd curry pasta och den andra med grön curry pasta
Skär kycklingfiléernai grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skivachampinjonerna och fräs i smöret tillsammansmed grovhackad bacon
Bryn bacon & purjolök, lägg i en ugnsäker form. Vi har varit ute i naturen hela helgenb men även hunnitmed ett besök på Gekås där vi förberett oss för vinternmed pulkor och snöskyfflar
kycklingpastamed soltorkade tomater och spenat. Skär kycklingeni jämnstora tärningar. Eftersom jag integillar sås som är gjord på matgrädde så gör jag minmed matyoghurt och lite matgrädde
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Rör ihop grädde, creme fraiche och senap. Idag blev det pastasås medkyckling. Strimlakycklingfileérna. Imed pressad vitlök, paprika och och låt fräsa mjuka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.