Trerätters i midvinternatten: Murkel- och kantarellsoppa följt av en oxfilérätt och äppelkaka som avslutning
Postgårdsromantik
Postgårdsromantik
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g konserverade kantareller
  • 100 g konserverade
  • 2 st skalad vitlök
  • 2 skalade och
  • finskurna schalottenlökar
  • 3 msk rapsolja
  • 2 msk smör
  • 1,5 l kycklingbuljong
  • 3 dl vitt matlagningsvin
  • 1 dl sherry
  • 6 stora potatisar
  • 2 dl grädde
  • 12-14 potatisar
  • 225 grader
  • 20 minuter
  • 4 msk ströbröd
  • 2 msk riven parmesanost
  • 0,5 tsk salt
  • 1 kg potatis
  • 1 kg kålrot
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 2 tsk salt
  • 20 grovhackade enbär
  • 300 g kantareller
  • 7 msk koncentrerad viltfond
  • 4 msk lingon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.