Den var faktiskt helt i klass med två av våra andra enchiladasfavoriter, enchiladasmed squash och keso samt enchiladasmed tacokryddad keso, jalapeno och paprika (se recept här och här)
För ett tag sedan bjöd jag på dessa enchiladas och de blev en succé. Till och med vår son som i normala fall ratar vegetariskt åt massor och tyckte den var jättegott
Dessa vegetariska enchiladas, fyllda med bland annat squash och bönor, blev verkligen supergoda. Servera gärna enchiladasenmed en klick avrunnen fil, crème fraiche eller gräddfil, lite majs, färska grönsaker, salsa, nachos och mexikanskt böndipp (se här)
Jag älskar tex-mex (som ni kanske har märkt) och det bästa med ViktVäktarna är att jag kan fortfarande äta det jag älskar – bara i måttliga mängder och/eller i andra former
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Strö över kryddmix och späd med vatten och krossade tomater
Servera med den picklade rödlöken, färsk koriander och en grönsallad. Fräs allt på medelvärme i 10 minuter. Dela upp fyllningen så den räcker till 6 tortillabröd, ta fram en ugnssäker form och häll lite av såsen i botten, lägg i rullarna och häll resterande av såsen över, lägg på riven cheddarost och smular över med fetaost/salladsost. Fräs allt på medelvärme i 10 minuter
Man kan hitta cassoulet (en gryta medbönor, grönsaker och kött) men snarare i södra Frankrike. Tvärtemot sitt namn har den maträtten ingenting att göra med det bretonska köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.