Enchiladas med bönor, majs och champinjoner
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Enchiladas med bönor, majs och champinjoner
  • 4 - 6 portioner 8 mellanstora mjuka tortillabröd
  • 1 ½ dl riven ost
  • lite matfett till formen
  •  
  • Fyllning
  • 1 msk rapsolja
  • 400 g färska eller frysta champinjoner
  • 1 rödlök 2 vitlöksklyftor 1 röd paprika
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 - 2 krm chiliflakes
  • 1 - 1 ½ tsk malen spiskummin
  • 2 krm grovmalen svartpeppar
  • 400 - 500 g kokta kidneybönor (se här) alternativt 2 tetror eller 2 normalstora plåtburkar med konserverade kidneybönor
  • 1 liten burk majskorn ca 150 g ½ - 1 tsk salt, eller efter smak
  •  
  • Sås
  • 2 dl vatten
  • ½ grönsaksbuljongtärning
  • 3 msk tacosås
  • 1 msk hackad inlagd jalapeno, ta mer eller mindre efter egen smak
  • 1 krm torkad oregano
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 dl crème fraiche

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.