Vegetariska Enchiladas med Portobello & chipotlesås
Världensbästa matblogg
Världensbästa matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • Picklad rödlök
  • 4 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk socker
  • 4 msk limejuice
  • 1 st rödlök
  • såsen
  • 2 msk chipotlepasta från Santa maria
  • 2 dl grädde
  • 1 msk limejuice
  • en nypa salt
  • Fyllning till 6st tortillabröd
  • 3 msk olja
  • 3 st tunnskivade portobellosvampar
  • 1 st finhackad jalapeno
  • 1 st finhackad vitlöksklyfta
  • 1 st finhackad rödlök
  • 2 msk hackad färsk koriander
  • Fräs allt på medelvärme i 10 minuter
  • Majstortillas
  • 400 g vatten
  • 150 g majsmjöl
  • 50 g maizena
  • 1½ tsk bakpulver
  • 30 g fiberhusk
  • 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.