Jag tänker att ni är sugna på en kvällsmacka och tänkte tipsa om denna med vähääldigt mycket dill. Men testa, för den är verkligen bra att jobba med och tvärtom ganska bred i smaken
Det har varit ett långt blogguppehåll med fokus på annat än mat. Jag har mest ägnat mig åt jobb, sjuka husdjur, familjemedlemmar som behövt hjälp och korsord
Blanda smöret meddillen och den hackade tomaten, klicka blandningen över fisken. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form
Det här är inte första gången den här rätten är med på bloggen, men den är verkligen oväntat suverän och tål att påminnas om så här i squashskördartider
Värm hälften av oljan i en panna tillsammans med vitlöken, bryn på mellanvärme tills löken är svagt brun, tillsätt sen resten av oljan, grönsakerna, citronsaften och salta lätt
Nördar finns inom alla områden), däribland bröd med granatäpplekärnor, äppelrökt bacon och ett rågbröd meddill som jag tagit inspiration ifrån till detta brödet jag gjorde häromdagen
Krydda med salt och citronpeppar. Ta upp laxen ur formen och rör ner hackad dill och rom i såsen. Lägg tillbaka laxen i formen och servera med t ex kokt ris och kokt broccoli och gröna bönor
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Krämigheten hade säkert mycket att göra med den där överblivna Philadelphiaosten som behövde komma till användning, prickarna hade garanterat med den ansenliga mängden dill och citronskal som vi är generösa med (fullständigt galna i)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.