Äntligen tillbaka. Det har varit ett långt blogguppehåll med fokus på annat än mat. Hemma har J på ett föredömligt sätt stått för i stort sett all kreativ matlagning
Det här är inte första gången den här rätten är med på bloggen, men den är verkligen oväntat suverän och tål att påminnas om så här i squashskördartider
Äntligen är fröken Dill tillbaka i matlagningsvärlden. Det senaste halvåret har bara varit ALLTFÖR tokstressigt jobbmässigt för att orka fota och blogga om mat
Jag äter väldigt sällan färdigmat. Det blir lätt så när matlagning är ett av ens största intressen. Däremot händer det att jag ser färdigmat som låter god, eller i vilket fall som en god idé
Ugn 225 grader. Tina fisken och låt rinna av på hushållspapper. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form
Lägg bröden under en fuktig bakduk/kökshandduk när de är färdiga så de håller sej mjuka. Dela degen i 12 bitar som du lägger under en fuktad bakduk/kökshandduk så de får vila ca 15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.