Den här rätten är perfekt när man inte har lust att laga något komplicerat, utan bara vill bänka sig framför Game of Thrones med en stor skål nudlar och grönsaker (eller är det bara jag
Exakt vad det var som fick mig att ändra uppfattning minns jag inte, men att jag lyckades smaksätta en sås hemma i mammas kök vet jag blev något av en aha-upplevelse
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar. Eller cykla är lite fel ordval, det fick fungera mer som en sparkcykel
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Nu är det rabarbertider och denna saft är otroligt enkel att göra. Den håller sig inte så länge i kylskåpet, så frys in i plastflaskor om du inte dricker den inom en-två veckor
Även om jag vart i Thailand och Hemsedal. Kanske baka en tårta eller två. Den här tårtan bakade jag i alla fall till jobbets påskfika i går och den blev verkligen tok-god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.