Om du vill kan du göra roliga glasspinnar av glassen. Om du är riktigt lat kan du hoppa över rismjölet och kokningen och bara vispa samman alla ingredienser
En shot om dagen. Ska vi kanske försöka hålla sig någorlunda friska denna höst & vinter så tror jag den här magiska drycken hjälper oss en bra bit på vägen
Det var enriktigt kul dag i köket på Allé och nu är jag redo att använda den gamla Husqvarnakvarnen som jag hittade på loppis för en femtiolapp för att göra korv i långa banor
Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Under sådana dagar undviker jag alltså alla dessa uppenbara kolhydrater som exempelvis finns i bröd, potatis, pasta, ris, bulgur, couscus, och i möjligaste mån all fett
Vi hade Kristofers föräldrar över på middag i lördags och bjöd på en trerätters och gott vin. Maten blev lyckad och kvällen likaså, man vet att man har trevligt när tiden bara försvinner
Det sistnämnda är världens bästa grej att starta dagen med. Det känns verkligen som att det bränner bort alla bakterier i halsen och magen och vips så är man pigg och frisk
Nej Bodil, receptet ser inte riktigt ut som det vi fick av dej. Och som om det inte räckte med mat så ska ni även få ett vintips och en drink att skåla in våren i, så generösa känner vi oss dennasöndagskväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.