Där kompenseradesverkligen att vivarken har höst- eller sportlov. Den här veckan har gått superfort. Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen
Vill ni testa så gå in på länken och kolla. Jag är en svagis då det kommer till bröd. Ibland gör jag också egna starter av surdeg och det är som att ta hand om en ”vän”
så kan jag bjuda på en drink på vit glögg. Den blev så grymt god. Vi använde Dufvenkrooksvita Hjortronglögg, menvill man inte ha så stark drink kan man ta lättglögg
Först och främst gjorde viöverdimensionerat mycket dressing, som kålenfick ligga och suga i sig. Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , menden coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
För någon vecka sedan fickvien inbjudan till middag hos våra vänner Linn och Martin och i denna fanns vissa antydningar om att matresan skulle gå till Mexico med omnejd
Jag började med att strimla spetskålen och hacka lök och vitlök. ) så en spetskålsgratäng med knaperstekt bacon fick det bli och ja inte enliten gnutta blev det kvar i gratängformen så den måste ha smakat bra
Men det känns som om hösten kom så abrupt på, eller att sommaren snabbt fick ett slut. Finns det något bättre sätt att fly regn och höstrusk än att sätta sig ner vid dukat middagsbord en vardagskväll med några tända ljus, förse sig med ypperst trevligt sällskap och servera något mättande som får smaklökarna att vakna till på ett mycket angenämt sätt
Detta är en soppa jag lagade i desperation över min tillgång på frusna laxfiléer och min brist på egna idéer men soppan fick våra smaklökar att dansa av glädje och förvåning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.