Jo då, ni läste helt rätt, Anki har faktiskt haft enkort karriär i livet som cafébiträde på ett av stans caféer och kan intyga att det inte alls är ett så glamoröst och "mysigt" jobb som många kanske tror
Jag tänkte ändå mitt så här i röran ändå ge enlitensammanfattning på de maträtter jag tyckte blev riktigt bra under året och kanske du som läsare kan använda det som inspiration till nyårsmiddagen
Underbart är kortmen ack så vackra de är de där träden. Jag älskar att kika runt på en massa bloggar i slutet av ett år och precis i början på ett nytt och läsa årssammanfattningar för det senaste året
PS, Enkort uppdatering på hälsoresan If you don't wear it, don't share it. Så var det återigen söndag, och vi har haft enintensiv helg (och vecka) med mycket festligheter menäven med lite semester
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Rulla ihop röstin från enakortsidan så att det blir som en rulltårta (se bild nedan). Här kommer det utlovade receptet på den fantastiska röstirulltårta som vi serverade till linsbiffarna som ni fick recept på igår (se här)
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar. Eller cykla är lite fel ordval, det fick fungera mer som en sparkcykel
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Även om jag vart i Thailand och Hemsedal. Kanske baka en tårta eller två. Den här tårtan bakade jag i alla fall till jobbets påskfika i går och den blev verkligen tok-god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.