Pucks morotssallad
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • morötter
  • 1 solrosfrön
  • 1 olivolja
  • 1 saften från 1/2 citron
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 salt och pepparRosta solrosfrön i torr stekpanna på medelhög värme. Rör om hela tiden så att de får ljust brun färg runt om. Låt dem svalna lite. Skala morötterna och riv dem på rivjärnets största hål. Lägg dem i en salladskål. Blanda olivolja och citronsaft, pressa eller riv i vitlök. Smaka av med salt och peppar. Häll dressingen över morötterna, häll på solrosfrön och blanda om ordentligt. Klipp gärna några basilikablad i tunna strimlor över salladen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.