Bottna en ugnsfast form medsoltorkade tomater och olja. När du är nöjd med resultatet lägg på skivor av chevré och brödkuberna (tänk hamburgerprincipen dvs lager på lager) Låt osten smälta
Mosa ihop ost, crème fraiche strimladesoltorkade tomater och olivolja, krydda med salt och peppar. Rosta brödet lätt på en sida och lägg på ugnsgaller med bakplåtspapper och den rostade sidan uppåt
Ställ rullarna kallt fram till servering, dela dem på mitten och. Strimlad isbergssallad Färsk. Klipp lite i dem för att göra dem lättare att jobba med
Riv citronskalet och tillsätt tillsammans med citronsaften. Dra några rejäla tag med pepparkvarnen. Lägg timjan, vitlöksklyftor, chiliflakes och honung i en mortel eller mixer
Ställ rullarna kallt fram till servering, dela dem på mitten och. Strimlad isbergssallad Färsk. Klipp lite i dem för att göra dem lättare att jobba med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.