Rör samman smöret med ost och dill. Skär resten av äpplet i tunna klyftor. Stäng värmen och låt dem stå i ytterligare ca 2-3 minuter. 1 msk riven ost. 1 st äpple
Toppa med riven fetaost och en tomat delad på två. 75 gr fetaost. Baka flarnen i 20-25 min, tills de fått gyllene färg och dekorera med. 75 gr fetaost. Baka flarnen i 20-25 min, tills de fått gyllene färg och dekorera med
tillsammans med en halv lime i klyftor och en myntakvist. Eller strunta i rommen och toppa. 1 dl strösocker. 8 kvistar mynta. 1 dl strösocker. 8 kvistar mynta
Klicka ut tomatröran på osten och dekorera med färsk timjan. 1 liten rulle getost. Skär osten i 12 jämnstora bitar och lägg på rundlarna. 1 liten rulle getost
Klicka ut tomatröran på osten och dekorera med färsk timjan. 1 liten rulle getost. Skär osten i 12 jämnstora bitar och lägg på rundlarna. 1 liten rulle getost
tillsammans med en halv lime i klyftor och en myntakvist. Eller strunta i rommen och toppa. 1 dl strösocker. 8 kvistar mynta. 1 dl strösocker. 8 kvistar mynta
I år är det rosa gin som gäller. 2 dl socker. 5 dl vatten,. ½ kg rabarber. 100 g jordgubbar eller hallon. Koka alla ingredienser ca 20 min, eller tills rabarbern blivit mjuk
tillsammans med en halv lime i klyftor och en myntakvist. Eller strunta i rommen och toppa. 1 dl strösocker. 8 kvistar mynta. 1 dl strösocker. 8 kvistar mynta
I år är det rosa gin som gäller. 2 dl socker. 5 dl vatten,. ½ kg rabarber. 100 g jordgubbar eller hallon. Koka alla ingredienser ca 20 min, eller tills rabarbern blivit mjuk
Lägg kycklingbenen i en storplastpåse, slå över marinaden, knyt ihop. Lägg kycklingen kallt i minst 4 timmar, men helst över natten. Kör kycklingen i ugn, 200 grader ca 40 minuter, eller grilla dem 15-20
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.