4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Servera gärna spetten med tzatsiki och grekisk sallad eller som vi gjorde med krämig potatissallad. Marinera gärna kycklingen dagen innan, då går det snabbt att grilla dem dagen efter och kycklingen blir desto godaste om den får marineras några timmer i kylen
Servera med dina önskade tillbehör tex sallad och ris. 1vitlöksklyftor. Ställ in i ugnen och grädda 20 minuter, sänk värmen till 125 grader och stek tills köttsaften är genomskinlig
Smaka av med salt och peppar. Bryn i stekpanna med smör så de får fin färg. Tillsätt salladslök, vitlök, paprika, champinjoner samt tomatpuré och vänd runt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.