Idag är det helgdag i England, men det är inte precis något som Steve och jag har känt av eftersom vi normalt inte åker in till ett kontor annars heller och mina icke-brittiska kunder var lika mycket på bettet som vanligt
Att det sen var ett två-dygns-projekt att få luck-helvetena att passa med nya kyl o frysskåp är en annan historia och många svordomar senare, men nu är dom på plats
Fixa och plocka med allt och fara fram som en virvelvind och känna mig nöjd och tillfreds och göra fint här hemma… Jag vill, men orkar inte… Det låter som det var en evighet sen jag fick göra allt detta trots att de bara är fyra dagar sen… Men för MIG en hel oändlig, evighet, ensam i en dubbelsäng med värsta â€tyck-synd-om-mig-humöretâ€â€¦Â  När jag är van att göra det varje dag och jag dessutom älskar det så blir det himla tomt & deppigt
-) Jag fortsätter frossa i rabarber och jordgubbar medan de fortfarande finns. Okej de blev inte lika rena som om man skrubbat dem för hand, men vem orkar det när det är kilovis
Köttfärs1 påse tacokryddaSvartpeppar1 liten lök finhackad3 vitlöksklyftor, pressade 1 rulle smördegRiven ost1 burk cremé fraicheca 1 msk paprikakrydda och ca 1 msk chilikrydda4 matskedar smält cheddar från Tex Mex Santa Maria Rulla ut smördegen i formen och forma den så att den täcker hela pajformen och nagga med en gaffel. Blanda cremé fraichen med chili och paprika och bred ut den över hela pajen, strö eller lägg på hyvlad ost över pajen och ställ in pajen i 10-15 minuter i ugnen
Jag menar, hur gott låter inte det. Jamen ni hör ju hur gott och enkelt det låter. 2-3 msk vetemjöl. 3 dl grädde och mjölk- jag tog häften av var. 2-3 msk vetemjöl
Nu när jag inte äter så mycket mjölkprodukter längre var jag i stort behov av att hitta något mättande och bra att äta till frukost och jag har tidigare testat just chiapudding men inte riktigt fått till det
I dag blev det en vabbdag för oss. Inte helt vanligt i den här familjen då storebror som har gått på förskolan sedan han var ett och ett halvt och snart fyller fem enbart varit hemma två dagar sedan han började
GI Pizza2 äggen nypa salt4 msk oliv- eller rapsolja1 dl grädde eller vatten3 msk fiberhusk2 msk torkad oregano/basilikaTillbehör. (Den ser skummig ut men ta ut den så lägger det sig)4. Höj värmen i ugnen till 250 grader och grädda pizzan i 10-20 minuter (beroende på storlek). 10-20 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.