Jenny på Jennys matblogg har ordnat en "pizzautmaning", ingen pristävling men mest en kul grej att man kan rösta på "bästa pizzan" + att få lite tips från andra
men emellanåt blir det alltså fredagspizza. I fredags blev det sedvanlig fredagspizza. Maken gjorde en kanondeg som blev perfekta pizzabottnar, men jag testade också något nytt, pizzabotten utan mjöl
Receptet är en en egen version av Åses pizzabottenmen i mitt recept är mandelmjölet utbytt. Men det här receptet är ett höjdar-recept faktiskt och blir väldigt snarlikt ”vanlig” botten
Cut the aubergines in slices length-wise and put them on a baking sheet lined with parchment paper. Really good pizzas similar to the taste of melanzane alla parmigiana
Sprid tomatpuré, vitlök, crème fraîche och curryn över pizzan. Baka pizzan i botten av ugnen på 250 grader i 6 till 7 minuter. 2 Färdiga kylda pizza bottnar. 1 Påse riven pizzaost
Fredag och idag kanske ni är sugna på pizza. Godaste pizzan är ju faktiskt den du gör själv och har du aldrig prövat den här LCHF-varianten så tycker jag du ska göra det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.