Hur somhelst, ofta brukar jag göra iordning något jag lagat tidigare – somtillexempeligår tog jag fram enbit av den här härligapajen från frysen och lät dentinaundertiden jag var yogade
Receptet är somklippt och skuret för de japanska dumplings (gyoza), men jag kan även tänka mig att äta dettatill andra rättersom t exugnsgrillad lax ellerengrilladbiff
Iblandblirdetinteriktigtsom man tänkt sig. Man kunde ana jordgubbarna ibakgrunden, så nästa gång ska jag ha mer jordgubbar och något annat sombalanserar upp smakernalite
Detsom är så brameddennamåltid är att den nästan är ännu godaredagenefter. För att det ska bli så gott sommöjligt använd gärna krossadetomater av god kvalité (dom smakar så mycketmer än dom där billigasom bara smakar vatten och inte tomat) och gärna kalamata oliver (jag köperalltidurkärnade kalamata oliver, så goda)
Smula nerosten och tillsättcrèmefraiche och vatten. Garneramed dragon. olivolja. Skär tomaternaibitar, tillsättdem samt grovt hackad dragon och låt allt bligenomvarmt
- Tillsätt kvarg och ägg, rör om tillsdetblirensmet och allt verkligen är blandat. Deblev så otroligt goda, tillochmedmin bror, som är väldigtpetiggilladeden och åt flerabitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.