Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Fyllning broccoli-, kassler- och fetaostpaj. Nyttigare paj passar perfekt som vardagsmat. Receptet kommer från det nya programmet Vegorätt, men som vanligt gjorde jag vissa justeringar
Riktigt god måste jag säg och till råga på allt, enkel. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
Paj är fungerar lika bra till fest som till vardags, till lunch eller middag. Fyllningen kan bestå av allt från skinka, fisk och kyckling till vegetariska alternativ som broccoli, tomater, lök eller andra grönsaker
), vadat i regnvatten på gården (flera gånger dessutom eftersom jag kom tillbaka för att hämta plånboken) pga kraftigaste skyfallet jag någonsin sett, ringt runt till affärer för att hitta kokosmjöl, burit tungt och framförallt bakat en massa
) Den blev faktiskt kanon god, jag fick till och med höra av sambon att det var jätte gott (och han brukar inte vara förtjust i mina nyttiga grejer) hehe
En förrätt jag minns från när jag växte upp är avokadoskal fyllda med just avokado och färskost. Jag skulle dessutom gissa att det var första gångerna jag kom i kontakt med just avokado
I en chia-semla är bullen utbytt mot en nyttig chiapudding smaksatt med kardemumma. Det är semmelwraps, semmelpannkaka, semmelsmoothie, glutenfria semlor, raw food semlor, mjölkfria semlor, sockerfria semlor, semmelgröt, semmelkladdkaka och årets snackis prinsess-semla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.