Så här gör jag. Goda och frasiga våfflor får du enkelt ihop själv. Gör så här. Det du ska tänks på är att våffel järnet ska vara riktigt varmt innan du börjar grädda
I vilket fall så lär jag kunna ta med matlåda på lördag när jag jobbar. Och innehållet ser ut så här. Här har ni en krydda som inte innehåller en massa tillsatser och socker, och den är minst lika godsom den färdiga tacokryddan
Ska man göra goda biffar så ska man. Resten somblir kvar använder jag gärna somsåsbas. Efter halva tiden silade jag av skyn som hade bildats i formen och kokade upp en skysås av
Putsa kycklinglåren genom att skrapa ner det yttersta köttet så att benet blir blottlagt. Lägg till eller dra ifrån som du själv önskar – musslor, kräftor, med eller utan chorizo
Ställ kallt en stund (frysen) så de får stelna. Så himla enkelt att göra och riktigt goda. De här nyttiga chokladdadelbollarna är ganska så mättande också
Sammantaget var det en okej middag, fast jag tyckte gårdagens kalvbiffar var mycket godare. Än en gång så får jag säga att råvarorna såg väldigt fräscha och goda ut, torsken, som ni ser nedan, såg perfekt ut
Såsen, köttet och potatisen var goda, rödkålsblandningen tyckte jag inte var sågod, fast jag brukar ju inte gilla dessa smaker heller (sambon tyckte det var gott)
Måste tipsa om en god laxrätt som är enkel och går snabbt =). Dela potatisen i små bitar och lägg i en ugnfast form med olivolja, hackad vitlök och flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.