Riktigt god blev grytan till slut i alla fall där köttet steks hastigt till fin färg innan det skivas och blandas med grytan precis på slutet, liksom stekta champinjoner, steklök och syltlök
Här är ett supergott kycklingrecept, ugnsstekt kyckling med rosmarin, oliver och kapris, som egentligen är ett GI-recept så om man bara tar bönsallad till så är man hemma på den fronten
Och ett tips är att fyll deinte lika mycket som jag gjorde. -P Nästa gång ska jag fylla de till 1/3 av formen så man får plats ed glasyran i formen också
Precis likadant blir det ju aldrig. Se till att du verkligen rör ofta, det bränner lätt fast i botten. Det här är verkligen ingen märkvärdig öl men jag gillar denändå
Värm upp alltsammans i en kastrull under omröring (det får inte koka). Lucia står för dörren och det är hög tid att ha tillgång till pepparkakor i mängder
Ibland har inte dygnet tillräckligt många timmar och man hinner inte allt man önskat, men jag valde att prioritera kvällens dessert just av den anledningen
Vi är alldeles för dåliga på vegetarisk mat här hemma så igår lagade jag kikärtsbiffar. Jag tycker det är svårt att få vegetariska biffar att hålla ihop men dessa blev jättebra och goda, jag kommer definitivt göra dem igen
Jag provar och provar, bakar och bakar, men hittar inteprecis vad jag vill ha. Den här varianten, med grahamsmjöl, kommer nog inte med i boken eftersomden i slutänden blev lite lik rågsurderdegsbaguetten, men det är en bra baguette
de låter inte så märkvärdiga men somdet sägs om dessa goda kakor. -)receptet är från "två systrars söta" av systrarna eisenman men jag är inte riktigt överens med dem om antalet kakor det blir av degen samt hur länge de ska vara i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.