Ibland blir det inte riktigtsom man tänkt sig. Man kunde ana jordgubbarna i bakgrunden, så nästa gång ska jag ha mer jordgubbar och något annat som balanserar upp smakerna lite
- Tillsätt kvarg och ägg, rör om tills det blir en smet och allt verkligen är blandat. De blev så otroligt goda, tillochmed min bror, som är väldigt petig gillade den och åt flera bitar
Då blir kocken glad och jag vet med all säkerhet att Mr C älskar den här desserten, för efter jag fotat de här, försvann de lika fort som en avlöning, ja det är sant
Hur som helst, ofta brukar jag göra i ordning något jag lagat tidigare – som till exempel igår tog jag fram en bit av den här härliga pajen från frysen och lät den tina under tiden jag var yogade
Receptet är som klippt och skuret för de japanska dumplings (gyoza), men jag kan även tänka mig att äta detta till andra rätter som t ex ugnsgrillad lax eller en grillad biff
Ibland så blir det inte så himla lyckat när man mojjar och håller på. Nog för att det blev gott, men det såg inte så frestande ut så det va med stor skepsis som vi smakade på rätten både jag och gubben
är en bok som Celiakiförbundet har tagit fram tillsammans med Jurgen Grossman. Tanken är att det ska vara enkelt att laga mat från grunden, som är hälsosam och som alla kan äta
Dragfri plats och under bakduk – Jäst är som en gammal tant – mycket känslig för drag. Det ger brödet jämnare porer och gör att det kan hålla vätskan bättre – det blir mer elastiskt, smular mindre, håller längre och blir bra mycket saftigare
Det som är så bra med denna måltid är att den nästan är ännu godare dagen efter. När det får puttra tillsammans med kryddor och tomatsåsen så blir den så fantastiskt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.