En sådan dag som idag var jag tacksam att jag inte somnade på bussen hem, och därmed slapp vakna med ett ryck, i plötslig rädsla för att - ve och fasa - ha åkt för långt
Det var längesedan jag lagade endive. De här är köpta i affär i Paris. Jag brukar lägga dem i en ugnsform, pressa 1-2 citroner över, lägga en klick smör, salta och peppra
Nu åker det i soporna iallafall så man kan fylla på med lite fina höstkläder. Dock är jag inte så duktig så jag gör egen dressing utan jag tyckte gott det funkade med Felix Ceasar dressing
Utan att fördjupa mig i för läsaren ointressanta logistiska detaljer, så kan jag beskriva det hela så som att barnen äter middag strax efter fem (det vill säga, med våra mått mätt ovanligt tidigt), i luckan mellan två aktiviteter
Jag har hunnit med att provlaga det ett par gånger nu och jag kan förstå Lisbeths förtjusning. Jag har provat med ris och då hällt på ett par dl grädde för att få lite mer sås - toppengott det också
m allt för att få den perfekta huden med den perfekta lystern(. Förlåt, men är vi på riktigt så dumma att vi tror att en liten sörja på burk kommer utföra mirakel med vår hud
Och så var vi här igen. Älskade urinvägsinfektion. Städnigt låtsaskissenödig och brutalt frustrerad över att springa på toaletten stup i kvarten för att drippdroppa
Istället för party blev det att baka ett nytt recept med LCHF bullar och sedan jympa. Klicka med sked eller rulla i handen och lägg på en pappersklädd plåt
Jag fyndade en ny kokbok med många spännande recept. Kycklingspett med chili- och cashewcouscous. Till lördagsdrink blev det Bacardi Razz med Schweppes Russian
Pastagratäng med rökt karré. Samma med purjon. Smörj gratängbotten med smör. Blanda i hop cf och grädde i en bunke, krydda med lite salt, peppar och persillade
Igår kväll var svågern här med sin tjej och deras lilla hund. God morgon. Leah älskar hundar, mer än katter, hon är verkligen en sann hundmänniska så hon var lyrisk över att hunden var här och hälsade på
Bild från orrefors. se. Såg de här vita vinglasen på Så mycket bättre i lördags och blev helt kär. Lyckades hitta dem på Google och så klart var det Orrefors Karl Lagerfeldt
Jag vet att jag som matbloggare borde älska en massa speciella fisksorter och samtidigt tala lyriskt om det enkelt fantastiska hos en stekt strömming eller en torskfilé med ägg och skirat smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.