Iblandmåstedetgå fort när man lagar mat och detta gick verkligen fort. Skulle gärna ha haft i lite majs och paprika också men kylskåpet gapade tomt på allt vad grönsaker heter, så det fick bli så här
Måstebara dela med mig av receptet. Måste nog baka en liten kaka också. Igår så gjorde jag en fläskfilégryta till middag som blev himla god om jag få säga det själv
Jag är gladdes över att bara behöva vänta ett par minuter på tunnelbanan som tar mig de sista kilometrarna hem, och såg minst sagt vid tanken på att det väntar något riktigt gott til middag
Jo jag stekte upp lite kyckling kryddad med grillkrydda (gjorde jag igår) Sedan knaper steker man bacon i små bitar, låt det rinna av lite på hushållspapper, isbergssallad, riven eller flagad parmesanost, gurka och jag hade även i lite fetaost det tycker jag är gott till
Jag har hunnit med att provlaga det ett par gånger nu och jag kan förstå Lisbeths förtjusning. Hittat i en tidning för sådär tio år sedan och lagat många gånger sedan dess
Häll mjölk på det ena och havregryn på det andra. Häll i mjölken och värm så det blir fingervarmt (ca 37 grader). Då det är ca 15 minuter kvar så sätt ugnen på 225 grader
Firade att jag igår blev klar med betygssättningen, och att det snart är sommarlov för mig. Det blev en hääääärligt saftig Beer Can Chicken från grillen och världens mysigaste kväll faktiskt
men detstruntar jag i, jag äter inte ärtor särskillt ofta men till fisk måste jag ha det. Dagens middag var bara såå god, faktiskt bland det godaste jag ätit på länge
Så igår blev det torsk under ett jättegott täcke av grädde, pesto, vitlök och parmesan. Eller ja, den ska ju vara färsk förstås, men det är ingen ursäkt
Smält chokladen (jag gör det i mikron) och doppa bollarna. Min hemgjorda Ferrero Rocher150 g hasselnötter100 g hasselnötswafers (finns t ex på Lidl)200 g Nutella250 g mörk chokladRosta hasselnötterna i 180 graders ugn i 8-10 minuter, lägg dem sedan i en kökshandduk och skrubba bort så mycket som möjligt av det bruna skalet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.