4 450 g färsk skinkstek, schnitzel eller picnicbog 1 msk sojasås eller brun woksås 1 burk kokosmjölk 1 förpackning äggnudlar (à 250 g) 1 påse frysta wokgrönsaker (classic wok-mix à 500 g) 1 msk röd currypaste olja salt peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Bottna med rivna äpplen, vispa ihop alla ingredienser till fyllningen och häll den över. Blanda degen, gärna i en matberedare och låt den vila kallt minst en timme
Skala löken och skär tillsammans med tomat och paprika i små bitar. Jag kanske är jättetråkig men gör det lätt för migoch kör samma matlåda tre dagar i rad
Har spenderat morgonen med att laga mat till tonerna av Kent, och så här slutade det. I smeten blandade jag i en bit finhackad röd paprika, finhackad rödlök, riven morot, salt, nymalen vitpeppar, torkad basilika, lite maizena, en riven vitlöksklyfta och några bitar fetaost
Finns i olika storlekar och köpt bla här . Kyckling - Pesto – Ägg – Keso – Grönsallad – Rädisor. Om man skall äta tex sallad eller något annat under dagen som skall vara kylt så är denna matlådan grym
Skulle kanske kunna kalla den kyckling i gräddsås också eftersom det inte är så mycket till gryta så som jag tänker mig gryta med en massa ingredienser
Istället har jag tillbringat några timmar i simhallen och rört mig fridfullt på simbanan. Man förvandlas till den jobbiga personen som i en fullsmockad bar frågar efter färskpressad juice, nähä ni har inte det
Den här veckan har jag dock separerat lunch och middag. Rekommenderar verkligen de här matlådorna. I lunchlådan är det lite mer kolhydrater och i middagslådan lite mindre, men då istället mer kyckling
Varva så tills du nått toppen av ugnsformen eller ingredienserna bara tagit slut. Då kan det väl inte gå lika fel med näringsinnehållet och dessutom blir det en stund egentid i köket då en bara skramlar, hackar och tänker på precis ingenting
Av en olyckshändelse råkar Hugo Jul ha sönder Pixys magiska kula, vilket leder till att Pixy förlorar sin alvmagi och snabbt börjar åldras och bli gammal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.