Hittat i en tidning försådär tio år sedan och lagat många gånger sedan dess. Jag har hunnit med att provlaga det ett par gånger nu och jag kan förstå Lisbeths förtjusning
Iblandärdetenklaste också det godaste. Nu ärdet nästan sommar. Gör så här. Dethär behövs till 2 – 3 personer. 4 – 5 tomater, skivade. 6 – 10 blad basilika, i mindre bitar
ibland från Taylors and Jones, om jag för ovanlighetens skull har vägarna förbi Kungsholmen. Chorizo och salsiccia är de jag hittills sett, och just i kväll var det dags att pröva att laga till en korvragu på den förstnämnda
Detär inga revolutionerande nya smakkombinationer direkt och jag förstår att man kanske inte blir inspirerad att direkt sätta igång och göra en sallad av bönor, tomat, olivolja och lök… men prova
Då är lergrytan bra fördetär bara att slänga ner allt i grytan och sen in i ugnen… och lite någon eller några timmar senare plockar man ut en färdig måltid i storkoksformat
Detär verkligen den bästa fredagsmaten, snabbt och enkelt att förbereda och alla kan hjälpas åt. Tillsammans med en så där hundratusen andra svenskar ska vi ikväll äta TACOS
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.