Dela kärna ur och finhacka färsk chili om du använder det. Skär helst upp det mot köttfibrerna. Värm en stekpanna med olivolja och bryn fläskkarrén på någon minut på varje sida
När jag åt kött, kunde jag tycka att vissa 'äkta' korvar och köttbullar innehöll alldeles för mycket små, hårda, otäcka saker som ben, brosk och annan otyg för min smak (jag var en mycket kräsen korv och köttbullsätare närdet begav sig
Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så branärdet blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Hittade detta receptet från Arla på ett paket vispgrädde, men jag gjorde om det en aning. Krydda och tillsätt övriga ingredienser och låt koka ett par minuter
Jag har hunnit med att provlaga detett par gånger nu och jag kan förstå Lisbeths förtjusning. Serverar du med ris så häll på några dl grädde runt fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.