Det enda med dessa dumplings som är svårt, det är att wonton-plattorna torkar ganska snabbt. De bästa dumplings jag någonsin ätit åt jag på restaurang Yauatcha i London
60-95 gyozaplattor, räkna med 10-12 stycken per person. 3 klyfta vitlök 500 g pak soi, kålhuvuden (alt mangold) 2 msk matolja salt peppar 200 g haricots verts 100 g enoki svamp (alt champinjon) 10 cm purjolök 100 g salladslök 300 g kycklinghjärta (alt kycklinglår) 1 bit ingefära, valnötsstor 1 thai chilifrukt 60-95 gyozaplattor, räkna med 10-12 stycken per person
Smaksätt 1/3 av grundsåsen med mango chutney, citron samt tabasco. Smaksätt 1/3 av grundsåsen med chilisås samt riven pepparrot. Smaksätt 1/3 av grundsåsen med ädelost och en aning worcestershiresås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.